Waarom zou je kiezen voor INK N ART EVENTS ?

Een toonaangevende, trendsetting organisatie & crew met passie en liefde voor het vak en de industrie.

Ink n Art Events heeft ruim 15 jaar ervaring en is marktleider op de Nederlandse markt en heeft ruim 25 tattoo gerelateerde events succesvol georganiseerd , kortom een organisatie die inmiddels duizenden (inter)nationale artiesten heeft mogen verwelkomen vanuit de hele wereld ! Ink n Art Events blijft alsmaar groeien door het enorme klantenbestand en ‘feedback’ van alle tevreden deelnemende artiesten.

Waarom een tattoo artiest deelneemt aan onze conventies !? Presentatie-Netwerken-Kennis delen of deelname aan een wedstrijd (ink battle) , zijn zomaar maar een paar trefwoorden die naar voren komen. Op een Ink n Art event kun je bijvoorbeeld:

● Netwerken mbt ‘guest spots’.
● Het vergaren van nieuwe potentiële klanten.
● Fotografen ontmoeten voor mogelijke shoots.
● Overleggen met elkaar en ervaringen uitwisselen aangaande werkwijze en of presenteren van gemaakt werk.

Dit zijn de normaalste dingen … dingen die je mist als je alleen maar in je eigen werkomgeving verblijft en alles zelf moet uitvinden. Kortom deelname aan onze events betekent progressie, inspiratie en ontwikkeling op verscheidene fronten, wij bieden een platform en exposure voor jong en oud talent !

Wij van Ink n Art Events vinden het een geweldige eer dat een artiest (of bezoeker) voor ons event kiest … Wij weten en beseffen ook dat een artiest de nodige voorbereidingen moet treffen en zelfs eventueel zijn shop voor het weekend moet sluiten en een hotel moet boeken dus kortom een hoop moeite neemt en onkosten maakt om zich op een event te presenteren. Dus waarom neem je deze moeite en maak je behoorlijk wat onkosten ….?

Tegenwoordig zien we helaas steeds meer in de (inter)nationale scene dat er organisaties zijn die wel heel ‘ luchtig ‘ met deze kennis omgaan en het organiseren van een event behoorlijk onderschatten!! ( een ‘leuke’ locatie volboeken met tattoo artiesten en een live bandje of DJ en een simpele modeshow lijken helaas nog steeds de perfecte ‘ blauwdruk ‘ voor een conventie tegenwoordig , of een 3 daagse conventie , welk nut heeft dat voor een nationale artiest tegenwoordig nog… dan moet je al minimaal 2 dagen je shop sluiten !! Resultaat; nog meer extra onkosten en totaal geen extra exposure !! ) Het enigste wat telt is zo veel mogelijk tattoo artiesten te boeken en weinig tot niets terug te doen in de vorm van promotie, service & kwaliteit, entertainment en locatie … laat staan bezoekers ??

Wij als Ink n Art Events pretenderen niet de beste te zijn maar wij bewijzen het wel, keer op keer !  Feit is wel zolang er artiesten zijn die zich voor ‘lage kwaliteits’ conventies laten boeken/inschrijven kunnen dergelijke conventies ook blijven voortbestaan en word het er niet beter op in de tattoo scene. Nota bene de kwaliteit gaat er zelfs op achteruit want om de tafels maar te kunnen verhuren wordt het compromis steeds groter betreffende de kwaliteit! Andere conventies lijden eronder omdat publieke interesses hierdoor enorm verdeeld worden met als resultaat dat o.a. de bezoekersaantallen enorm tegenvallen.

Ons streven is om de verhouding qua aantallen( aantal artiesten en bezoekers) in acht te nemen en kwalitatief een top event neer te zetten op alle onderdelen. Je vind dat bij ons terug in entertainment kwaliteit , uitstraling en de stands en entree prijzen voor artiesten/traders en bezoekers.

Met meer dan 25 events aan ervaring dan mag je als deelnemende artiest of bezoeker ook wat verwachten en daar doen we telkens onze uiterste best voor met een enorme drive en passie. Wij staan voor: exposure, progressie, inspiratie, ontwikkeling, ambiance, sfeer, prijs, kwaliteit, entertainment, service en locatie !! Waarom dus al die moeite nemen onkosten maken en zou je voor minder gaan ?? We willen jullie graag met open armen verwelkomen op ėėn van onze Ink n Art Events.

Andy Bonzai & Crew