Info artiesten / traders

Informatie artiesten / traders

Promo/Exposure: Promo kan je maken door je profiel zo maximaal mogelijk in te vullen , de mogelijkheid bestaat ook voor het plaatsen van foto’s in je profiel.Je profiel kan je ook delen op je social media, iedere artiest die zich volledig aanmeld zullen wij auteurschap bieden op onze Ink n Art Facebook pagina.

Onze huisregels zijn op iedereen van toepassing neem hier dan ook notie van.
– De organisatie mag ten allen tijde gratis en zonder enige verplichting of vermelding van welke bron dan ook gebruik maken van elk mogelijk media/beeldmateriaal wat gemaakt is op ons event tbv promotionele doeleinden voor ons event .
– Bij aankoop/huur van tickets/stands ga je automatisch akkoord met al onze regels/voorwaarden.
– De organisatie heeft ten allen tijde het recht iemand te weigeren als zijnde standhouder of artiest. Indien men online heeft ingeschreven en de organisatie vind de skills of kwaliteit niet voldoende dan behouden wij het recht om deze te weigeren om deel te nemen aan ons event, uiteraard met 100% restitutie van inschrijfgeld / standhuur.
– Bij het niet komen opdagen of enige verhindering van ons event waarvoor je je hebt ingeschreven / opgegeven , vervalt elk recht op restitutie van je inschrijfgeld / standhuur.
– Bij overmacht dat een event niet kan plaats vinden behoud de organisatie het recht voor om een andere datum of een ander event van Ink n Art Events aan te bieden ipv restitutie.

-Bij het door Covid-19 annuleren van de conventie geldt dezelfde regeling dat de organisatie het recht heeft om de gedane boeking door te schuiven naar een ander evenement van Ink n Art Events. Dit zullen wij ten aller tijde communiceren.
– Organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor transactie tussen klant/bezoeker en artiest/standhouder.
– Organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor diefstal/schade aan materiaal of verwonding aan lichaam. Feitelijk geldt voor al onze events: ‘ betreden op eigen risico ‘ !

Opbouwen: Vrijdagavond van 17.00 tot 20.00 (later mogelijk in overleg met Andy). Zaterdag van 09.00 tot 11.00 (we gaan 12.00 open voor publiek).

Entree voor opbouw: Ten alle tijden via de hoofdingang indien anders gecommuniceerd.

Openingstijden: Zaterdag 12.00 tot 21.00 en Zondag 11.00 tot 20.00, dus zorg dat je op tijd klaar bent want we sluiten dan ook echt. Let Op!! Op zondag kunnen Artiesten/traders vanaf 10.30 naar binnen met zijn of haar klant mits deze beschikken over een geldig entree bewijs( Let Op! Je klant dient altijd over een geldig entree bewijs te beschikken!) Entree bewijzen zijn online verkrijgbaar of vooraf bij de kassa. 

Inchecken: Zaterdag ochtend kun je bij de INFO balie inchecken en je polsbandjes/tags ophalen tevens wijzen we je dan je booth/stand plaats (vrijdags kun je ook al opbouwen en inchecken zie ‘Opbouwen’).

Werkwijze: Er word altijd gewerkt volgens de geldende NEN 17169:2020 richtlijnen en REACH wetgeving. De GGD (Nederlandse Gezondheids Dienst) kan ten allen tijde toezien op de werkwijze en materialen van tattoo artiesten en mogelijke vragen hieromtrent stellen. Er word alleen gewerkt met ‘wegwerp-materiaal’ (Disposables). Alleen klanten 18 jaar en ouder mogen behandelt worden tenzij anders overlegt met de organisatie. Er word altijd vooraf een toestemmingsformulier ingevuld en notie genomen van risico en nazorg door de klant. (Formulieren kunnen via onze website gedownload worden en zijn gratis af te halen bij de INFO balie). Artiest dient een klant ook te voorzien van een ingevulde Inktpaspoort. Er mogen geen etenswaren of drinkenswaren genuttigd worden als er gewerkt word in de stand/booth. Vuilniszakjes kun je op zaterdag einde van de dag buiten je booth neerzetten en zondagavond vuilniszakjes en naaldencontainers aub afgesloten inleveren bij de INFO balie.

Huur Materialen: Massagetafel halve dag (4uur) 30 euro, een hele dag 50 euro met 100 euro borg. Bij inlevering wordt de huur met je borg verrekend. Stekkerdoos en of internationale stekker is elk 10 euro borg deze krijgt u terug bij inlevering. Zo lang de voorraad strekt…

Huisregels: zie onze website.

Ink Battle / Tattoo Contest: Zaterdag start 19.00 en Zondag start 18.30 Let Op! Tijdens de Ink Battle dienen zowel klant als artiest aanwezig te zijn. Voor beide dagen kan men inschrijven tussen 17.00 en 18.00 bij de info balie. Voor Ink Battle categorieën zie website.

Hotels: Boek tijdig je event hotel om teleurstelling te voorkomen. Kijk hiervoor op het desbetreffende event.

Afbreken: We zouden het enorm op prijs stellen als je je booth/stand bemand en intact houdt gedurende onze openingstijden. Laad en losdeuren gaan niet eerder open dan einde event.

Er mag binnen niet gerookt worden!